Türk turizminin mutfağı uluslararası görücüye çıkıyor

Ata SEVGİ / AjansCANKA

ANTALYA (İGFA) – ANFED Lideri Tamer Özkan ve ANFAŞ İdare Konseyi Lideri Başkanı Ali Bıdı koordinatörlüğünde gerçekleşecek kesimin en büyük fuarında; 300’den fazla iştirakçi, Türkiye ve yurtdışından 70 ülkeden 50 binden fazla profesyonel ziyaretçi bir ortaya gelecek. 6 Şubat Salı günü Saat 10.00’da yapılacak açılış merasimiyle başlayacak olan fuar, 9 Şubat Cuma gününe kadar ziyaret edilebilinecek.


MUTFAK ŞEFLERİ SUNUMLARIYLA YARIŞACAKLAR
Fuar iştirakçilerinden ANFED Kurucu Üyesi Marmaris Gastronomi ve Mutfak Sanatları Derneği (MAGAMSAD) Lideri Murat Şakı verdiği bilgide; fuarda Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Şefleri Türkiye’nin çeşitli yörelerinden şeflerin kendilerine mahsus yemekleri sunacaklarına dikkat çekerek, “ ANFED olarak titizlikle hazırlandığımız memleketler arası fuarımızda, yapılacak 22 workshop etkinliğimizde Akdeniz Bölgesi’nin kıymetli şefleri ile birlikte ülkemizin öteki bölgelerinden ve KKTC’den 44 mutfak şefi, kendilerine mahsus yemeklerden oluşan sunum yapacaklar. Fuarımızda değişik üniversitelerden öğrenciler de konuğumuz olacak. Fuarın 3. günü de iştirakçi firmalar onuruna konser verilecek. Dört gün sürecek fuarımızda kesim el paneller gerçekleştirilecek ve alanında uzman isimler bilgilendirme sunumları yapacak.“ dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir